HUOMIO TILAAJAT!! Kaikki tilauksiin liittyvät lisätiedot (maksu- ja lähetystiedot, erityistoiveet yms.) voi ilmoittaa tilauksen jälkeen ilmestyvässä kentässä "Lisätiedot tilaukseen liittyen". Otamme tilauksia vastaan myös puhelimitse ja sähköpostin kautta. 017-4652254, asiakaspalvelu@sairex.fi
HUOMIO TILAAJAT!! Kaikki tilauksiin liittyvät lisätiedot (maksu- ja lähetystiedot, erityistoiveet yms.) voi ilmoittaa tilauksen jälkeen ilmestyvässä kentässä "Lisätiedot tilaukseen liittyen". Otamme tilauksia vastaan myös puhelimitse ja sähköpostin kautta. 017-4652254, asiakaspalvelu@sairex.fi

Tilausohjeet ja toimitusehdot

TILAUSOHJEET

Tilaaminen:
Tilauksesi voit tehdä suoraan verkkosivujemme kautta, jolloin tilauksesi tallentuu järjestelmäämme. Voit toki edelleen tilata myös soittamalla asiakaspalveluumme numeroon (017) 465 2254 (08-16) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen myynti(at)sairex.fi. Asiakaspalveluumme voit olla yhteydessä kaikissa mahdollisissa verkkokauppaamme, tuotteisiimme ja tilaamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Rekisteröityminen:
Voit halutessasi rekisteröityä asiakkaaksi verkkokauppaamme, jolloin tilaaminen tulee seuraavilla kerroilla helpommaksi ja nopeammaksi. Rekisteröityneenä asiakkaana sinun on mahdollista tarkastella edellisiä tilauksiasi, ja lisäksi saat ajantasaista tietoa tilauksesi etenemisestä. Rekisteröityminen on helppoa. Klikkaa oikeassa yläkulmassa “luo tili” linkkiä ja kirjoita kenttiin pakolliset tiedot (merkitty tähdellä). Rekisteröityminen edellyttää, että olet lukenut ja hyväksynyt yksityisyyssuojatiedotteemme.

Voit tilata myös rekisteröitymättä, jolloin tiedot on syötettävä jokaisen tilauksen yhteydessä uudelleen.

TOIMITUSEHDOT

Toimitukset:
Toimitamme tuotteitamme sekä yrityksille että yksityishenkilöille.

Hinnat:
Tuotteiden hinnat on esitetty sivuilla sisältäen arvonlisäveron 24 % (ovh) sekä ilman arvonlisäveroa (alv 0 %). Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Sairex Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Tuotteet ovat Sairex Oy:n omaisuutta kunnes koko kauppasumma on maksettu.

Maksuehdot:
Maksuvaihtoehdot yksityishenkilöille: verkkopankki, luottokortti tai postiennakko.

MAKSUPALVELUTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta


Maksuehdot:

Yritykset ja hoivakodit: lasku 14 vuorokautta tai sähköinen laskutus.
Maksun viivästyessä lähetämme muistutuksen.

Toimitustavat: Yksityiset: postiennakko / Yritykset ja hoivakodit: perille toimitus

Toimituskulut:

Verkkokaupasta tilattujen tuotteiden toimituskulut ovat aina 8.90 € / tilaus (sis. alv 24%), tilauksen koosta riippumatta.

Palautukset:
Asiakkaalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen/tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä pois lukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Toivomme asiakkaan tekevän palautusilmoituksen sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu(at)sairex.fi tai soittavan asiakaspalveluumme 017 465 2254 (Ma-Pe 8-16).